top of page

Kesäkuun aukioloajat ja muita päivityksiäKesä on täällä ja meillä on teille tärkeitä päivityksiä aukioloajoista ja muista palveluista kesäkuun ajalle.


Aukioloajat Kesäkuussa


Otamme osaa koulujen päättäjäispäivän juhlintaan, joten lauantaina 1. kesäkuuta bikepark on suljettu. Pääsemme taas nauttimaan pyöräilystä sunnuntaina 2.6.


Juhannuksen aikaan pidämme myös pienen tauon: Hissit pyörivät tiistaina 19.6., mutta sen jälkeen pidämme tauon ja palaamme toimintaan keskiviikkona 26.6. Merkitkää nämä päivät kalenteriinne, jotta ette suunnittele vierailua suljettuina päivinä!


Päiväliput Myyntiin


Hyviä uutisia lipunostajille! Päiväliput tulevat myyntiin sunnuntaina 2. kesäkuuta. Lipun hinta on 32€ per päivä. Liput voi ostaa parkin lipunmyyntipisteestä.


Kahvila


Työskentelemme kovasti, että saisimme myös kahvilamme avattua kesäkuun alussa. Tarkempaa tietoa kahvilan aukioloajoista ja tarjonnasta kerromme piakkoin, joten pysykää kuulolla!


Reittien Uudistustyöt


Huomioittehan, että aloitamme toukokuun aikana reittien uudistamisen ja korjaustyöt. Alueelle on saapunut kaivuri ja työt ovat jo täydessä vauhdissa. Työt jatkuva kesän ajan. Pyrimme minimoimaan vaikutukset reitteihin, mutta välillä joudumme joitain reittejä pitämään osittain suljettuna. Uudistukset takaavat entistäkin paremmat puitteet maastopyöräilyyn, ja olemme innoissamme, että pääsette kokemaan päivitetyt reitit!


Terveisin,

Tornikeskus Bikeparkin Tiimi

Comentários


bottom of page