top of page

PROJEKTI #RISTEYKSETPOIS

Kuten osa on jo sosiaalisesta mediasta ehkä huomannutkin, teemme muutoksia Tornarin reitteihin – kaikki teidän turvallisuutenne ja ajokokemuksen parantamiseksi.Uudelleenlinjauksia riskien minimoimiseksi

Olemme päättäneet uudelleenlinjata reittejämme poistaaksemme risteyskohdat, jotka ovat tunnetusti lisänneet onnettomuusriskejä. Tavoitteenamme on luoda ympäristö, jossa niin ensikertalaiset kuin kokeneemmatkin kuskit voivat tuntea olonsa turvalliseksi harjoitellessaan tai nauttiessaan vauhdin hurmasta.


Jo toteutetut muutokset sisältävät:

  • Kyy-reitin keskikohta on uudelleenlinjattu niin, ettei se risteä Mamban ja Taipaanin kanssa. Uuden linjauksen bermi tarvitsee vielä vähän aikaa kuivua, tiedotamme kun se on ajokunnossa. Katso instagram story täältä.

  • Mamba-reitti on nyt linjattu siten, ettei se kohtaa Kyyn ja Kärmeksen reittejä keskitasanteella. Katso instagram story täältä

  • Mörkö-reitin linjauksia on selkeytetty välttämään risteyksiä muiden reittien kanssa.

Nämä muutokset ovat vasta alkua, ja toukokuun aikana reitteihimme on tulossa vielä lisää päivityksiä. Eli melkäähän hissukseen ekat laskut Möröllä.


Uudet kyltit tulossa

Lisäksi parannamme reittien kyltitystä. Seuraavien viikkojen aikana asennamme Funny ja Sidecut reiteille uudet, selkeämmät kyltit. Toivomme saavamme näistä palautetta, jotta voimme jatkossa kyltittää myös muut reitit tehokkaammin.


Pysy kuulolla!

Kahvilamme osalta tiedotamme lisää hyvin pian – pysykää siis kuulolla tulevista uutisista ja parannuksista, jotka tekevät Tornikeskus Bike Parkista entistäkin paremman paikan kaikille pyöräilyn ystäville.


Nähdään reiteillä! Henkka, Toni, Antti ja Tornari Trail Crew

Comments


bottom of page