top of page

Tervetuloa uudistuvaan Tornikeskuksen Bike Parkiin!


Hyvät pyöräily ystävät,


Sunnuntaina 28. huhtikuuta 2024 astuimme virallisesti Tornikeskuksen bike parkin uusien omistajien saappaisiin. Tämä siirtymä on ollut pitkän ja jännittävän prosessin tulos, ja olemme valmiita aloittamaan tämän uuden luvun kanssanne.


Uudet kasvot ohjaksissa

Bike parkin ohjat ottavat Toni, Henri ja Antti, jotka ovat intohimoisia pyöräilijöitä ja aktiivisia toimijoita yhteisössämme. Tämän kolmikon tueksi olemme saaneet kaksi erinomaista sijoittajaa, jotka toimivat taustajoukoissa.


Mitä odotettavissa vuonna 2024?

Keskeinen tavoitteemme tälle kaudelle on pitää hissit käynnissä ja oppia bike parkin päivittäisestä pyörittämisestä. Meillä on suuret suunnitelmat tuleville vuosille, mutta ensin keskitymme siihen, että saamme kaiken toimimaan sujuvasti. Valmistaudumme myös kohtaamaan alkuhaasteita ja pyydämme ymmärrystänne ja tukeanne, jotta voimme yhdessä kasvattaa tätä meille kaikille rakasta paikkaa.


Tulevat tapahtumat

Aloitamme kauden epävirallisilla avajaisilla toukokuun alussa, jotta saamme hissit pyörimään ja teidät mäkeen. Tämän jälkeen keskitymme viimeistelemään useita yksityiskohtia, kuten webbisivujen yhteystietojen päivittämisen, kahvion avaamisen ja kassajärjestelmän käyttöönoton. Toukokuun ajan toimimme rajoitetusti kausikorttien ennakkomyyntien pohjalta, ja päivälippujen myynti käynnistyy heti, kun kaikki taustatoimet ovat valmiit.

Kesäkuun alussa aloitamme virallisilla avajaisilla - näistä tiedotamme myöhemmin lisää


Tulevaisuuden suunnitelmat

Vuodesta 2025 lähtien suunnitelmissamme on kehittää toimintaamme entistä aktiivisemmin tarjoamaan kokonaisvaltaisia palveluita liikkuvalle kansalle. Tulemme jakamaan lisää tietoa näistä suunnitelmista, kun ne ovat valmiit.

Kiitämme teitä kärsivällisyydestä ja tuesta näinä jännittävinä aikoina. Olemme innoissamme päästessämme tarjoamaan teille parempia pyöräilykokemuksia Tornikeskuksen bike parkissa. Nähdään mäessä!


Commentaires


Les commentaires ont été désactivés.
bottom of page